| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt | ||||
|---|---|---|---|---|
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Orla Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Grabówka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Podstawy tortów - tort tynkowany - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 11 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 04.01.2026 do 04.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Torty piętrowe/weselne - podstawy - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 22 h Cena: 2 300,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Ciasto parzone - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 13 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 11.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem usługi gastronomiczne Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski Miejsce: Brzeźno Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026 Organizator: Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski ul. Rynek Piłsudskiego 57 18-200 Wysokie Mazowieckie tel. 502 729 541 http://www.aplikon.com/ marcin.drewnowski@wp.pl | ||||
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Jak piec różnorodnie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 2 091,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 17.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Desery idealne na słodki stół - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 13 h Cena: 2 091,00 PLN brutto Termin: 18.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Monodesery 2.0 - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 2 337,00 PLN brutto Termin: 19.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kurs Baristyczny usługi gastronomiczne European Projects Group Sp. z o.o. Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 15 h Cena: 2 767,50 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Heleny 29 80-299 Gdańsk tel. 58 732 19 28 https://europg.pl/ biuro@europg.pl | ||||
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs Barmański usługi gastronomiczne European Projects Group Sp. z o.o. Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 18 h Cena: 3 321,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Heleny 29 80-299 Gdańsk tel. 58 732 19 28 https://europg.pl/ biuro@europg.pl | ||||
| Tarty i tartaletki nowocześnie - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Monoporcje foremkowe w polewie lustrzanej - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 25.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | ||||
| Ciasta bez glutenu i cukru dodanego - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 722,00 PLN brutto Termin: 31.01.2026 do 31.01.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Ciasta krojone/bankietowe - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 599,00 PLN brutto Termin: 01.02.2026 do 01.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001) usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Wróblowa Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Jak piec różnorodnie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 07.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Podstawy czekolady - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 845,00 PLN brutto Termin: 08.02.2026 do 08.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 42 h Cena: 2 449,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 13.02.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | ||||
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| 6 serników w 1 dzień - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 722,00 PLN brutto Termin: 14.02.2026 do 14.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Podstawy tortów - tort tynkowany - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 11 h Cena: 1 400,00 PLN brutto Termin: 15.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Ciasto drożdżowe i półfrancuskie - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | ||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Wegańskie torty, desery i ciasta - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 20 h Cena: 2 952,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 01.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| STEKI- warsztaty kulinarne usługi gastronomiczne European Projects Group Sp. z o.o. Miejsce: Gdynia Czas trwania: 6 h Cena: 2 767,50 PLN brutto Termin: 03.03.2026 do 03.03.2026 Organizator: EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Heleny 29 80-299 Gdańsk tel. 58 732 19 28 https://europg.pl/ biuro@europg.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wietrzno Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Pakiet cukierniczy - Torty i ciasta usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 34 h Cena: 3 900,00 PLN brutto Termin: 07.03.2026 do 23.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Torty piętrowe/weselne - podstawy - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 22 h Cena: 2 952,00 PLN brutto Termin: 07.03.2026 do 08.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Ciasta idealne do kawiarni - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 300,00 PLN brutto Termin: 08.03.2026 do 08.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Słodki stół desery + organizacja - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 13 h Cena: 1 800,00 PLN brutto Termin: 09.03.2026 do 09.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kurs Sommelierski - wino w teorii i praktyce usługi gastronomiczne European Projects Group Sp. z o.o. Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 8 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Heleny 29 80-299 Gdańsk tel. 58 732 19 28 https://europg.pl/ biuro@europg.pl | ||||
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Kurs Kelnerski usługi gastronomiczne European Projects Group Sp. z o.o. Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 8 h Cena: 1 377,60 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 17.03.2026 Organizator: EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Heleny 29 80-299 Gdańsk tel. 58 732 19 28 https://europg.pl/ biuro@europg.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Makaroniki na 2 metodach + makaronik wegański - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 10 h Cena: 1 599,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 21.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Ciasto drożdżowe i półfrancuskie - szkolenie usługi gastronomiczne Smi Marta Rietz Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 12 h Cena: 1 500,00 PLN brutto Termin: 23.03.2026 do 23.03.2026 Organizator: SMI MARTA RIETZ ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20 80-524 Gdańsk tel. 508 194 487 https://martarietz.pl/ szkolenia@martarietz.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Trzcinica Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Gdańsk Czas trwania: 42 h Cena: 2 449,00 PLN brutto Termin: 11.05.2026 do 15.05.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | ||||
| Archiwum | ||||
| Abc - Lodziarstwa Cześć i - Podstawy Lodziarstwa usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Vegagastro ul. Miedziana 8 76-200 Włynkówko tel.: 502 760 973 | ||||
| Abc -Lodziarstwa Część Ii- Podstawy Lodziarstwa usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 2500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Vegagastro ul. Miedziana 8 76-200 Włynkówko tel.: 502 760 973 | ||||
| ABC Menagera Gastronomii usługi gastronomiczne Czas trwania: 16 godz. Cena: 890 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Wyższa Szkoła Turystyki I Hotelarstwa w Gdańsku ul. Ks. Leona Miszewskiego 12/13 80-239 Gdańsk tel.: 720 993 944 | ||||
| Asystent pomocy kuchennej usługi gastronomiczne Czas trwania: 75 godz. Cena: 2000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Usługowy "Ela" Kaszubskie Centrum Szkolenia i Usług Regionalnych ul. Staszica 5c/2 83-400 Kościerzyna tel.: 603 213 497 | ||||
| BARISTA usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: od 2000 do 3500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Welders Factory ul. Mikołaja 14 84-241 Gościcino tel.: 510 167 686 | ||||
| Barista/ Barman/ Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 30-100 godz. Cena: od 2000 do 4500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie O. K. Ośrodek Kursów ul. Sobieskiego 217 84-200 Wejherowo tel.: 58 672 24 39 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 30 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Fundacja NOVA ul. Władysława Biegańskiego 10/12 80-807 Gdańsk tel.: 668 124 765 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 152 godz. Cena: 500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Człuchowie ul. Zamkowa 9a 77-300 Człuchów tel.: 59 834 32 05 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 70 godz. Cena: 3290 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Akademia Kształcenia Zawodowego Sp. z o.o. ul. Straganiarska 20/22 80-837 Gdańsk tel.: 58 346 31 26 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 152 godz. Cena: 500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Centrum Edukacji Dorosłych Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Słupsku ul. Grodzka 9 76-200 Słupsk tel.: 59 842 49 35, 59 841 47 56 | ||||
| Barman - kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 152 godz. Cena: 500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Ośrodek Kształcenia Zawodowego ul. Prosta 8 77-100 Bytów tel.: 59 822 26 51 | ||||