Kursy w Gdańsku i pomorskim

Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Orla
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Raczki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Grabówka
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
Kurs Baristy
usługi gastronomiczne

Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 11 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026

Organizator:
KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Jeżycka 48/92
60-865 Poznań
tel. 667 588 997
https://kursyszkolenia.online/
biuro@kursyszkolenia.online
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Podstawy tortów - tort tynkowany - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 04.01.2026 do 04.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Moczary
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Pułanki
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Nowosielce
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Rogów
Czas trwania: 40 h
Cena: 4 000,00 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Domaradz
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Cygany
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Torty piętrowe/weselne - podstawy - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 300,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Ciasto parzone - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 13 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 11.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem
usługi gastronomiczne

Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
Miejsce: Brzeźno
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026

Organizator:
Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
ul. Rynek Piłsudskiego 57
18-200 Wysokie Mazowieckie
tel. 502 729 541
http://www.aplikon.com/
marcin.drewnowski@wp.pl
Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji
usługi gastronomiczne

Chefsapiens Rafał Grzegorzek
Kurs online
Czas trwania: 135 h
Cena: 11 200,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026

Organizator:
CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK
ul. Boczna 5/7
58-310 Szczawno-Zdrój
tel. 505 377 547
http://www.chefsapiens.pl/
chefsapiens@gmail.com
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wesoła
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Jak piec różnorodnie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 2 091,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 17.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mikulice
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Desery idealne na słodki stół - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 13 h
Cena: 2 091,00 PLN brutto
Termin: 18.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Monodesery 2.0 - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 2 337,00 PLN brutto
Termin: 19.01.2026 do 19.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kurs Baristyczny
usługi gastronomiczne

European Projects Group Sp. z o.o.
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 15 h
Cena: 2 767,50 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Heleny 29
80-299 Gdańsk
tel. 58 732 19 28
https://europg.pl/
biuro@europg.pl
PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
KURS TEA SOMMELIER. Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 7 h
Cena: 1 353,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs Barmański
usługi gastronomiczne

European Projects Group Sp. z o.o.
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 18 h
Cena: 3 321,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Heleny 29
80-299 Gdańsk
tel. 58 732 19 28
https://europg.pl/
biuro@europg.pl
Tarty i tartaletki nowocześnie - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Monoporcje foremkowe w polewie lustrzanej - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 25.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem
usługi gastronomiczne

Edu Service Zdzisław Sikora
Miejsce: Pstrągówka
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 800,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Edu Service Zdzisław Sikora
ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9
35-111 Rzeszów
tel. 500 403 218
http://edu-service.pl/
biuro@edu-service.pl
Ciasta bez glutenu i cukru dodanego - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 722,00 PLN brutto
Termin: 31.01.2026 do 31.01.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Ciasta krojone/bankietowe - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 599,00 PLN brutto
Termin: 01.02.2026 do 01.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001)
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Wróblowa
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Jak piec różnorodnie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 07.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mokrzec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Białka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Grodzisko
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Kamień
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Podstawy czekolady - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 845,00 PLN brutto
Termin: 08.02.2026 do 08.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 42 h
Cena: 2 449,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 13.02.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
6 serników w 1 dzień - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 722,00 PLN brutto
Termin: 14.02.2026 do 14.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Podstawy tortów - tort tynkowany - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 11 h
Cena: 1 400,00 PLN brutto
Termin: 15.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Ciasto drożdżowe i półfrancuskie - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zarszyn
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
Miejsce: Kosina
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026

Organizator:
Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
ul. Karola Goduli 36
41-712 Ruda Śląska
tel. 792 622 844
http://www.bukal.pl/
biurobukal@gmail.com
Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)"
usługi gastronomiczne

Best Lingua Monika Mazur
Miejsce: Nowy Kamień
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Best Lingua Monika Mazur
ul. Reformacka 6
35-026 Rzeszów
tel. 515 130 122, 17 852 52 55
http://www.britishschool.pl/rzeszow
rzeszow@britishschool.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Toki
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Równe
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Leśniówka
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Markowa
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Wegańskie torty, desery i ciasta - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 952,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 01.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
STEKI- warsztaty kulinarne
usługi gastronomiczne

European Projects Group Sp. z o.o.
Miejsce: Gdynia
Czas trwania: 6 h
Cena: 2 767,50 PLN brutto
Termin: 03.03.2026 do 03.03.2026

Organizator:
EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Heleny 29
80-299 Gdańsk
tel. 58 732 19 28
https://europg.pl/
biuro@europg.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wietrzno
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Pakiet cukierniczy - Torty i ciasta
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 34 h
Cena: 3 900,00 PLN brutto
Termin: 07.03.2026 do 23.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Torty piętrowe/weselne - podstawy - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 22 h
Cena: 2 952,00 PLN brutto
Termin: 07.03.2026 do 08.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Ciasta idealne do kawiarni - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 300,00 PLN brutto
Termin: 08.03.2026 do 08.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Słodki stół desery + organizacja - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 13 h
Cena: 1 800,00 PLN brutto
Termin: 09.03.2026 do 09.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kurs Sommelierski - wino w teorii i praktyce
usługi gastronomiczne

European Projects Group Sp. z o.o.
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 8 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Heleny 29
80-299 Gdańsk
tel. 58 732 19 28
https://europg.pl/
biuro@europg.pl
ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs Barman- Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Przysieki
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 000,00 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Kurs Kelnerski
usługi gastronomiczne

European Projects Group Sp. z o.o.
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 8 h
Cena: 1 377,60 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 17.03.2026

Organizator:
EUROPEAN PROJECTS GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Heleny 29
80-299 Gdańsk
tel. 58 732 19 28
https://europg.pl/
biuro@europg.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Teodorówka
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Makaroniki na 2 metodach + makaronik wegański - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 599,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 21.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Ciasto drożdżowe i półfrancuskie - szkolenie
usługi gastronomiczne

Smi Marta Rietz
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 500,00 PLN brutto
Termin: 23.03.2026 do 23.03.2026

Organizator:
SMI MARTA RIETZ
ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
80-524 Gdańsk
tel. 508 194 487
https://martarietz.pl/
szkolenia@martarietz.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zadwór
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Makowiska
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Trzcinica
Czas trwania: 32 h
Cena: 4 800,00 PLN brutto
Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Gdańsk
Czas trwania: 42 h
Cena: 2 449,00 PLN brutto
Termin: 11.05.2026 do 15.05.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Archiwum
Abc - Lodziarstwa Cześć i - Podstawy Lodziarstwa
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 2500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Vegagastro
ul. Miedziana 8
76-200 Włynkówko
tel.: 502 760 973
Abc -Lodziarstwa Część Ii- Podstawy Lodziarstwa
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 2500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Vegagastro
ul. Miedziana 8
76-200 Włynkówko
tel.: 502 760 973
ABC Menagera Gastronomii
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 16 godz.
Cena: 890 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Wyższa Szkoła Turystyki I Hotelarstwa w Gdańsku
ul. Ks. Leona Miszewskiego 12/13
80-239 Gdańsk
tel.: 720 993 944
Asystent pomocy kuchennej
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 75 godz.
Cena: 2000 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Zakład Usługowy "Ela" Kaszubskie Centrum Szkolenia i Usług Regionalnych
ul. Staszica 5c/2
83-400 Kościerzyna
tel.: 603 213 497
BARISTA
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: od 2000 do 3500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Welders Factory
ul. Mikołaja 14
84-241 Gościcino
tel.: 510 167 686
Barista/ Barman/ Kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30-100 godz.
Cena: od 2000 do 4500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
O. K. Ośrodek Kursów
ul. Sobieskiego 217
84-200 Wejherowo
tel.: 58 672 24 39
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 30 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Fundacja NOVA
ul. Władysława Biegańskiego 10/12
80-807 Gdańsk
tel.: 668 124 765
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 152 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Człuchowie
ul. Zamkowa 9a
77-300 Człuchów
tel.: 59 834 32 05
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 70 godz.
Cena: 3290 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Akademia Kształcenia Zawodowego Sp. z o.o.
ul. Straganiarska 20/22
80-837 Gdańsk
tel.: 58 346 31 26
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 152 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Centrum Edukacji Dorosłych Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Słupsku
ul. Grodzka 9
76-200 Słupsk
tel.: 59 842 49 35, 59 841 47 56
Barman - kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 152 godz.
Cena: 500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Ośrodek Kształcenia Zawodowego
ul. Prosta 8
77-100 Bytów
tel.: 59 822 26 51
Następne

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności